недеља, 23. октобар 2016.

Šta ako... vas BFF otkači/ kako preboleti svađu sa BFF

  Zdravo svima!

Danas ću razrađivati jednu, pomalo tužnu temu. Šta da radite kada ste se družili sa BFF, da imate osećaj da je poznajete ceo život, a onda vam ona kaže da ima nove BFF, a da ste vi prošlost?  Iskusila sam tu situaciju i ne želim je nikome! Dakle, šta da radite:1) Pitajte je u čemu je problem.

Da, pitajte je to. Saslušajte ceo odgovor, i budite iskreni.

2) Prihvatite odgovor, ma kakav on bio.

Čak i da vas napadne, ne raspirujte vatru. Recite: "Okej, pogrešila sam. Priznajem. Da li bi želela da mi oprostiš i nastavimo druženje?"

3) U slučaju da prihvati, obećajte da se neće ponoviti.

Ako prihvati, znači da je greška, najverovatnje, bila u vama, ali da je ona spremna da vam oprosti. To bi bilo jako lepo od nje, i takva drugarica stvarno vredi.

4) Ako ne prihvati, podnesite to.

Ako ne bude prihvatila, nemojte plakati ili je moliti, time pokazujete da ste nezreli. Ona je nezrela jer vas je napustila posle toliko druženja. Recite sebi da vam drugarica koja ne ume da poštuje prijateljstvo nije potrebna!

5) Nađite novu BFF.

Kada vam neka osoba okrene leđa, nemojte se truditi da je vratite, samo će vas njen odlazak više boleti. Nađite novu najbolju drugaricu. Kada je njoj bilo tako lako da sve zaboravi, vi se makar napravite da ste zaboravili. Biće vam lakše. Ako se iznova okrećete ka istoj osobi, a ona ne želi da se druži sa vama, ne zaslužuje vas!

6) Ne nasedajte na pomirenja.

Nemojte me pogrešno shvatiti, okej je da se pomirite sa njom, i budete u solidnim odnosima, ali nemojte otkačiti novu BFF zbog one koja je napustila vas. Znate kako je vas tada bolelo, tako može povrediti i novu drugaricu. Recite joj da je sada kasno, ali da možete biti drugarice.
5 коментара:

 1. Nažalost sam imala iskustva s tim. Inače, nisam videla bolje savete ni na jednom blogu!

  ОдговориИзбриши
 2. Pff... znam za taj problem... zapravo, prebolela sam je uspomoć tvojih saveta! Hvala!

  ОдговориИзбриши
 3. Hmm... znam kakv je osećaj, :( Super saveti! Preporučujem svakome!

  ОдговориИзбриши
 4. Saveti su stvarno, stvarno predivni! Svaka čast!

  ОдговориИзбриши