уторак, 15. новембар 2016.

Destinacije iz snova

 Ćao svima!

Nisam pisala oko nedelju dana! Znam da to nije ok. Ipak, morala sam da se posvetim raznim drugim obavezama, a po najviše raznim stvarima vezanim za školu (uglavnom sve osim učenja). Danas sam opet tu sa novom temom. U pitanju je putovanje! Tačnije: destinacije koje vam preporučujem da ako ikada budete imali priliku, posetite.
Dakle, počnimo!

1. Maldivi (Maldives)

Jaoj, kako ja obožavam Maldive! Nažalost ih nikada nisam posetila, ali itekako bih želela za par godina. To je divan arhipelag u Aziji blizu Indije i Šri Lanke. More je desetinama metra plitko, bez talasa. Temperatura oko 30 stepeni. Palme na plaži. Kućice u moru, ogromne peščane plaže... Raj na Zemlji! Nemam više o čemu da govorim. Zar slika ne ogovori i previše?


2. Sejšeli (Seychelles)

Po mom mišljenju- broj 1! Sejšeli su, inače, moja omiljena destinacija, i ako ikada uštedim dovoljno, prvo ću njih posetiti! Sve je isto kao i kod Maldiva, osim činjenice da se nalaze u istočnoj Aziji, severno od Madagaskara. Plaže su zapravo uvale, ograđene predivnim stenama. 


3. Havaji (Hawaii)

Divno ostrvo u Pacifiku. Spoj urbanog i opuštenog! Desno predivne peščane plaže sa palmama, a levo ogromne, savremene zgrade! Zaista specifično i neverovatno. A kao šlag na tortu dolazi činjenica da drevna plemena još uvek žive negde sakriveni u dubinama ovog čarobnog ostrva!


4.  Los Anđeles (Los Angeles- LA)

Ogroman grad u SAD- u! Ujedno i grad u kome je najveća šansa da upoznate neku poznatu ličnost, jer oni tamo snimaju albume, pesme filmove, serije, reklame... bukvalno SVE! Najpopularniji, upravo po tome, je deo grada sa nazivom Hollywood. Na brdu iznad Holivuda je poznat natpis sa imenom upravo tog kvarta!5. Nju Jork (New York)
Takođe ogroman, čaroban, urban i savremen grad u Americi.Neke od najviših zgrada na svetu se nalaze upravoo tamo! Najbolji pogled je sa "Brooklyn" mosta, i to noću! Svetla obasjavaju divne zgrade i preslikavaju se u vodi! Čarobno!
 omi


7 коментара:

 1. Moja omiljena destinacija je LA! <3 Super post!

  ОдговориИзбриши
 2. Sve je stvarno prelepo!
  Ne znam gde bih isla, ali sve je predivno i carobno!
  Sejseli su mi se jako svideli na pogledu ove slike, i tvog opisa! Nisu losi ni Maldivi!
  Volela bih da mogu da odem, i posetim neka od ta 5 mesta!
  Inace super si!
  PS. Nema veze sto nisi objavljala nesto novo, svi te razumemo, barem ja! Uvek imamo neke druge obaveze, ali u mom slucaju najvise skola!
  Supwr si! <3 <3 <3

  ОдговориИзбриши