петак, 31. март 2017.

Tipovi nastavnika

Hello everyone! Danas pišem tipove nastavnika! Potrudiću se da vas nasmejem. Uživajte!

1. "Čik pogodi šta sam jeo danas!" tip

To su nastavnici kojima smrdi iz usta kao da su jeli ručak mog pokojnog komšije Tesle* (verujte na reč: opasno po život). Dovoljno je da uđete u učionicu, pred nosom vam se servira meni kineskog restorana. Tačno možete iz poslednje klupe osetiti sastojke svakog jela koje je jeo u prethodnih mesec dana.

2. "Sedi jedan" tip

To su nastavnici koje svako mrzi. Imaju po pedeset bolesnih nadimaka. Možeš da naučiš napamet lekciju, dobićeš keca. Na njihovom času se uglavnom smorite kao Saša Matić na lajt šou. Ako je žensko, kupite joj čokoladu za Osmi mart, pa vam popusti na jedan plus.

3. "Pravila su tu da bi se kršila" tip

On će 'ladno jesti na času, dići noge na sto... Kod njega se ništa ne uči i svi se tuku da odu da mu kupe užinu. Na njegovom času je galama k'o na šabačkom vašaru.

4. Mladi nastavnici

To su oni koji su tek završili faks i uglavnom preko veze upali u školu. Neretko na početku izigravaju babarogu, ali i oni su mladi, pa im brzo dosadi. Ubrzo postaju omiljeni.

5. Glupi nastavnici

I oni su našli radno mesto preko veze. Takvi često predaju istoriju, geografiju... nešto što se lako uči napamet. Nikad ne pitaju je l' nam sve jasno, jer da nije ne bi znali da objasne. I ne ustaju često sa svog mesta jer su im tu beleške.Nadam se da vam se dopalo! Uskoro očekujte i tipove učenika, a do tada pišite u komentarima kakve nastavnike vi najviše volite ili mrzite.


1 коментар:

  1. Ja sam nedavno pisala post na slicnu temu tako da sam se bas obradovala citanju tvog posta. Jako interesantan i duhovit sadrzaj!
    Uzvivala sam citajuci.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши