среда, 29. март 2017.

Za Tiniste: Kako doći do Tini u hotelu u Budimpešti

 Hello!
Ja se izvinjavam što ovaj post neće biti svima interesantan jer je namenjen Tinistima. Znate da češće pišem uopštene, tematske postove, ali kako se bliži Tinin koncert u Bidimpešti, mislim da bi bilo dobro da podelim svoja istraživanja.
Dakle, pročulo se to da će Tini boraviti u jednom hotelu u Budimpešti, koji je 10- ak minuta gradskim prevozom od koncertne arene. Hotel se zove Corinthia. Evo par slika, i jedne slike sa nazivom ulice u kojoj se on nalazi:Međutim, problem pravi činjenica da hotel ima zadnji uzlaz/ulaz, odnosno garažu. Ukoliko postoji prolaz do garaže unutra, kroz hotel, Tini i njena ekipa možda neće izlaziti na glavna vrata, nego pozadi, kroz garažu. Logično je da če prevozno sredstvo kojim dođu (verovatno neki autobus) parkirati u garaži. Međutim, ukoliko hotel nema prilaz garaži iznutra, ona mora tu da prođe- naglavna vrata. Sada ću vam pokazati par slika te garaže i ulicu na koju ima izlaz: 

To bi bilo sve za ovaj post. Ukoliko imate neko pitanje, slobodno pitajte u komentarima, potrudiću se da pomognem koliko mogu. Želim svima koji idu na koncert lep provod, i pre svega da upoznaju Tinitu. Pišite utiske! <3


1 коментар: